Region

Svet

Svi na okupu: Lepa Brena i Boba pesmom dočekali Filipa i buduću snajku!

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović žurkom su dočekali Bobinog najstarijeg sina Filipa (29), koji je pre dva dana sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom Majom Mandžukom (32), doputovao iz Los Anđelesa u Beograd.

Svi na okupu: Lepa Brena i Boba pesmom dočekali Filipa i buduću snajku!


 
Spektakularan koncert Lepe Brene pred više od 70.000 ljudi u Rumuniji! (Foto+Video)
Koliko su se njihovom dolasku obradovali najmiliji, najbolje govori to da su Brena i Boba odmah pozvali prijatelje u svoj dom, kako bi se proveselili s Majom i Filipom i poželeli im dobrodošlicu uz omiljene pesme.
 
Atmosfera u domu Živojinovića u luksuzno opremljenom prostoru uz bazen, namenjenom prvenstveno za porodična slavlja, zaličila je u pojedinim trenucima na svečanu, pa se nametnula i misao da je Filip možda rešio da se ženi.

 
Viktor Živojinović: Jedva čekam da mamu i tatu izbacim iz kuće i organizujem ludu žurku
"Breni i Bobi ne treba krupan razlog da naprave žurku, dovoljno je to što je cela porodica na okupu. Oni su Maju odmah zavoleli i prihvatili su je kao da im je već snajka. Na slavlju je bila i Filipova majka Zorica, koja je iskren prijatelj bivšem mužu i njegovoj ženi Lepoj Breni. Ma oni su sjajna porodica, a svi do jednog vole muziku", kaže jedan od prijatelja Živojinovića.

Sa Filipom i Majom veselile su se i njihove prijateljice Ivana Kukrić i Bojana Barović.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija Twitter/Lepa Brena, Filip Zivojinovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>