Svet

Region

Burak Ozdživit raskinuo veridbu sa Džejlan Čapa zbog koleginice?!

Glumac Burak Ozdživit uzburkao je tursku javnost vešću da su on i njegova koleginica Fahrije Evdžen u vezi! Turski zavodnik nedavno je raskinuo veridbu sa Dželajn Čapa, i to zbog lepe glumice, nama poznate iz serije "Kad lišće pada".

Burak Ozdživit raskinuo veridbu sa Džejlan Čapa zbog koleginice?!


 
Bali-beg otvorio restoran u Istanbulu: Častio prijatelje i bivšu devojku! (Foto+Video)
Iako se za vreme snimanja serije "Grmuša", u kojoj Burak i Fahrije tumače glavne uloge, šuškalo kako među njima postoji nešto više od kolegijalnosti i prijateljstva, glumac je negirao glasine jer je tada bio u vezi sa Dželajn, sa kojom je planirao i venčanje. Međutim, nakon raskida veridbe koji je potvrdio i na Tviteru, Burak Ozdživit je uplovio u tajnu vezu o kojoj trenutno bruji cela Turska.

Popularni par se za sada nije oglašavao povodom glasina o ljubavnoj romansi, a turski mediji pomno prate svaki njihov korak ne bi li ih "uhvatili na delu". Ipak, pouzdani izvori tvrde kako su oni ludi jedno za drugim, te žele da sačuvaju vezu od javnosti kako ni u kom trenutku ne bi bila ugrožena.

Tuski zavodnik iz serije "Sulejman Veličanstveni", koji će u decembru napuniti 30 godina, uskoro će sazvati konferenciju za štampu na kojoj će, kako kaže, sve objasniti, dok se lepa Fahrije tek vratila sa odmora. Njih dvoje uskoro počinju sa radom na novom filmskom projektu u kojem će igrati glavne uloge.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>