Region

Svet

Maja Nikolić: Majka mi je umrla jer je gledala kako me muž davi!

Pevačica Maja Nikolić ponovo je šokirala javnost kada je progovorila o maltretiranju koje je doživela od svog bivšeg supruga Vuka Kandića, za koga tvrdi da je krivac za smrt njene majke.

Maja Nikolić: Majka mi je umrla jer je gledala kako me muž davi!


 
I Maja Nikolić progovorila o nasilju u porodici: Muž me je tukao!
Maja kaže da joj je Kandić pred decom zavrtao ruke i davio je, a da je njena pokojna majka dobila rak, jer je gledala kako joj ćerku uništava bračni partner.

"Rešila sam da progovorim o ovome, jer u poslednje vreme ima sve više žena koje su zlostavljane od svojih muževa, a država im još i oduzme dete. Pre sedam godina me Vuk Kandić psihički i fizički zlostavljao i tada sam ga prijavila, međutim, policija i vlast mi nisu pomogli i odustala sam od borbe. Ja sam svoje dete izgubila i sada nema svrhe da pričam o toj temi", izjavila je Maja koja se odjednom predomislila da otkrije sve detalje.

"Nije me pesnicama udarao, već mi je zavrtao ruke i davio me. U policijskoj stanici u ulici Božidara Adžije mi niko nije tada pomogao. Moja deca i majka su sve to gledali. Šta dalje da vam kažem... Moja majka se posle niza zlostavljanja i razbolela i dobila rak. Zbog toga što me on maltretirao, ona je umrla. Borila se sedam godina i zato mi je jako bolno da pričam o toj temi", kaže Nikolićeva i nada se da će Ivana Stamenković Sindi uspeti da se izbori za svoju ćerku Petru.

"Ona ima sreće, jer ima pravo na žalbu. Eto, vidite kako i njen muž ima veze i zato je dobio starateljstvo. Žao mi je i nje i svih ostalih majki kojima je na pravdi boga oduzeto dete. Strašno je šta se dešava u našoj zemlji, ne znam da li će se pojaviti neko ko će da stane na put takvoj nepravdi. Gubim nadu", dodaje pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>