Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila nesvesno ustaje iz kolica i počinje da hoda (Foto)

Sila u bolnici sanja san, koji je veoma plaši. Sanja kako je njen sin Bedirhan porastao i da dolazi kod nje u bolnicu. Tražio joj je da prošeta sa njim, ali ona nije mogla da pomeri noge. Budi se sva u suzama i znoju.

Serija Sila večeras: Sila nesvesno ustaje iz kolica i počinje da hoda (Foto)


 
Serija Sila večeras: Trudna Sila ne pristaje na operaciju! (Foto)
Zinar saznaje da je Ali aga nagovorio roditelje, da deca više ne idu u školu. Boran dovodi Bedirhana u bolnicu, Sila je presrećna što ponovo drži svog sinčića u rukama. Husejin misli da je došlo pravo vreme da zaprosi Sjše pred svima, jer su se konačno stvari dovele u red. Ipak, Ajše misli da to nije pametna odluka i ne želi da razmišlja o venčanju.

Boran izvodi Silu iz bolnice, kako bi joj saopštio da mora da se operiše ukoliko želi da prohoda, ali da će zbog t operacije morati da abortira. Bedar je zabrinuta za Dželila i govori Narin kako mu se um poremetio, jer svima govori da je vlasnik fabrike.Boran na romantičan način pokušava da objasni Sili šta se događa. Govori joj kako mora na operaciju, ali i da je u drugom stanju. Susreće se sa važnom odlukom, da li želi da abortira i prostane na operaciju ili će zauvek ostati u invalidskim kolicima. Nesvesno dok razgovara sa Boranom, Sila ustaje iz kolica i počinje da hoda......

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>