Region

Svet

Balkanska pravila: Lexington bend održao promociju novog albuma (Video)

Lexington bend održao je promociju svog novog albuma "Balkanska pravila" u jednom prestoničkom restoranu u prisustvu brojnih prijatelja i saradnika. Momci iz benda prezadovoljni su novim pesmama i nadaju se da će ih publika prihvatiti na pravi način.

Balkanska pravila: Lexington bend održao promociju novog albuma (Video)


 
Premijera! Lexington bend - Potraži me, pogledajte spot za pesmu koja osvaja na prvo slušanje! (Video)
Da ovi momci uvek pozitivno iznenade, dokazali su i tokom promocije, kada su u toku večeri, snimali spot za novu pesmu, a da prisutni gosti to nisu znali: "Ovo će biti još jedan spot za novu pesmu, četvrti po redu sa novog albuma", izjavio je pevač grupe Bojan.

Promociji su prisustvovali mnoge poznate ličnosti sa domaće javne scene, među kojima su bili: Dragi Jelić iz Yu Grupe, Željko Šašić sa devojkom, Mia Borisavljević, Aco Pejović i mnogi drugi.

Među prvima na promociju momaka iz Lexingtona, stigao je frontmen grupe "Tropico" Aleksandar Cvetković, koji je time dokazao da veoma ceni i poštuje svoje kolege:

"Ja Lexington bend prvnestveno volim kao ljude i kao prijatelje", rekao je Sale. Pored novog albuma muzičari su predstavili i spot za novu pesmu "Potraži me", koja je za nepuna dva dana postala mega hit.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>