Region

Svet

Grand festival od septembra na RTS-u!

Saša Popović nakon odlaska sa televizije Pink, sklopio je još jednu odličnu saradnju, ovog puta sa Radio-televizijom Srbije da oni budu emiteri Grand narodnog festivala.

Grand festival od septembra na RTS-u!


 
Zvezde Granda i Grand šou u udarnim terminima na Prvoj TV!
Saša Popović je sa čelnicima javnog servisa pričao o emitovanju muzičkog festivala, a za određenu sumu novca ovaj projekat će se najverovatnije prikazivati kod njih.

"Popović je veoma zadovoljan svim poslovnim poduhvatima u poslednje vreme. Tako smatra da je prelazak na Televiziju “Prva” pun pogodak i da će se to svakako od septembra isplatiti. Pored toga, on se ne zaustavlja, odlučio je da napravi veliki uspeh u narednom periodu i da njegova produkcija bude najjača u regionu. Tako je sa čelnicima RTS-a razgovarao o emitovanju “Grand narodnog festivala”, i to od jeseni" rekao je izvor blizak Popoviću  i dodao da se on uopšte nije dvoumio oko ovog poslovnog poduhvata.

"Saša je nekoliko puta pričao sa ljudima na RTS-u, među kojima je bio i generalni direktor Nikola Mirkov, ali se nijednog trenutka nije dvoumio da se ovaj muzički festival prikazuje u okviru njihovog programa. On želi da napravi festival kakav do sada nije viđen na našim prostorima, a sam sadržaj će se uklopiti u program kakav preferira javni servis. On je odlučio da svoju produkciju digne na viši nivo i veruje da će se to za nekoliko godina desiti. Svakako, o “Grandu” uveliko pričaju, a čelnici produkcije veruju da će svi biti oduševljeni njihovim novim projektima", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Oksana Toskić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>