Svet

Region

Selena Gomez zbog Džastina Bibera želi da poveća grudi!

Selena Gomez i Džastin Biber ponovo su u ljubavi, a kako bi mu i dalje bila lepa i privlačna, mlada pevačica i glumica, odlučila je da poveća svoje grudi.

Selena Gomez zbog Džastina Bibera želi da poveća grudi!


 
Džastina Bibera i Selenu Gomez ucenjuju privatnim snimcima?!
Iako su u poslednjih nekoliko godina, često raskidali, Selena je sada čvrstro rešila da zadrži Džastina pored sebe i odlučila je da poradi na svom fizičkom izgledu, kako bi mu stalno bila privlačna. Pevačica se bavila analizov, Biberovih bivših devojaka i shvatila je da su sve imale bujne grudi, zbog toga je i sama rešila da ode pod nož:

"Selena je proučavala svaku devojku sa kojom je Džastin bio dok su bili razdvojeni i upoređivala se s njima do i najmanjeg detalja. Iako su se pomirili, ona se plaši da će ga ponovo izgubiti”, rekao je izvor blizak mladoj pevačici i dodao: "Ko zna zbog čega, ali Selena ima nizak nivo samopouzdanja i podugačku listu stvari koje želi da promeni u svom izgledu".

Kada je svom dragom saopštila, kako je odlučila da poveća grudi, on je posavetovao da to ne čini, jer Džastin smatra da Selena treba da zadrži svoj lep i prirodan izgled.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>