Region

Svet

Sergej Ćetković ljubomorno čuva intimu samo za sebe: Ne prodajem se za loše naslove

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih pop pevača na ovim prostorima, za sobom ima pregršt hitova koje je pažljivo birao svih ovih godina, i isključivo svojim kvalitetom, skromnošću i iskrenošću osvajao publiku. Svoju intimu čuva samo za sebe i ne želi da je menja za loš naslov u medijima.

Sergej Ćetković ljubomorno čuva intimu samo za sebe: Ne prodajem se za loše naslove


 
Sergej Ćetković ekskluzivno najavio beogradski koncert: Uželeo sam se publike, planiram koncert u Sava centru
Popularni Crnogorac u maju je dostigao vrhunac petnaestogodišnje karijere, kada je predstavljao svoju zemlju na Eurosongu 2014. Sada, kada su se utisci slegli, u intervjuu koji je dao za portal udarno.com, kaže da je iz tog lepog iskustva puno naučio i da mu je čast što je na najvećem muzičkom festivalu u Evropi stajao kao predstavnik svoje zemlje, sa baladom "Moj svijet".

Njegov mali svet čine porodica koja je uvek uz njega, prijatelji, muzika i publika, a u svoja četiri zida Sergej Ćetković nije znatno drugačiji od onoga što je na sceni. Ne zaboravlja trenutke sa početka karijere i iako voli svoj posao i popularnost, ne dozvoljava mu da ga promeni. Ipak, priznaje, u svom je kutku malo opušteniji.



Osim što je uspešan pevač, Sergej je i savršen roditelj i porodični čovek, a njegove dve devojčice, Lola i Mila, tek postaju svesne tatinog poziva. Privatnost čuva samo za sebe i ne želi da se proda zarad prostora u medijima.

"U današnje vreme teško je sačuvati svoj privatan život. Ja ipak svoju privatnost ljubomorno čuvam samo za sebe. Ne želim svoj mir i svoju intimu prodati za jedan loš naslov u novinama i ne želim biti loš primer onima koji prate moj rad i slušaju moje pesme. Svako od nas bira svoj put do popularnosti, a moj put je i dalje put muzike", iskreno kaže Sergej za portal udarno.com.

Bezuslovna ljubav po njemu je jedini recept za uspešan brak i priznaje da je veliki romantik, pa često priređuje iznenađenja supruzi Kristini. Za svoje pesme kaže da su male ljubavne priče i drago mu je da se ljudi prepoznaju u njegovim stihovima.

Ovih dana Sergej odmara i uživa u svakom trenutku sa porodicom, a za kraj godine planira nove pesme i koncerte. Novi singl kojim će najaviti šesti studijski album izaći će krajem oktobra, a koncerti u Sava Centru i zatim u Novom Sadu, planirani su za novembar.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Sergej Cetkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>