Region

Svet

Milena Ćeranić zbog raskida sa Vladimirom Dašićem lažirala trudnoću?

Vladimir Dašić jako se razbesneo, kada je iz medija saznao kako navodno on i Milena Ćeranić očekuju bebu. Košarkaš je prema rečima prijatelja, sa pevačicom prekinuo svaki kontakt pre pet meseci  i vratio se nevenčanoj supruzi, sa kojom ima ćerku.

Milena Ćeranić zbog raskida sa Vladimirom Dašićem lažirala trudnoću?


 
Trudna Milena Ćeranić se udaje za Vladimira Dašića! (Foto)
Naime, Milena je, navodno, u ranoj trudnoći, a blizak izvor sportiste ispričao nam je da se takve priče plasiraju kako bi narušile odnos Dašića i njegove žene:

"Vladimir nije mogao da se vrati Maji, jer nikada nije ni odlazio od nje. Sa Milenom je imao malo dužu avanturu, mogu slobodno tako da kažem, i već joj je zamerio nekoliko puta, jer je saznao da ona sama plasira priče po novinama da su njih dvoje u ne znam kakvoj ljubavi. Jasno joj je stavio do znanja da nikada neće napustiti ženu koja mu je rodila dete, a Milena je na sve načine pokušavala da im uništi vezu", rekao je izvor blizak košarkašu i dodaje:
 
Milena Ćeranić i Vladimir Dašić postaju roditelji?!
"Pre skoro pet meseci, Dašić je stavio tačku na priču sa Ćeranićevom, ali ona to ni tada, a ni sad ne može da prihvati, pa je eto rešila da bude “trudna”. Poludeo je kada je to čuo! Ne može da veruje da ona nema granice i da plasira takve priče - priča nam izvor blizak sportisti, i dodaje da se njegova nevenčana supruga nije mnogo potresla, već je tešila košarkaša. Maji je odmah bilo jasno da se takva priča plasira namerno i da tu nema istine. Ona je čak ta koja je smirivala Vladimira, tešila ga i rekla mu da se ne obazire na tračeve. Oni će sada porodično i na odmor i nadaju se da će Milena odustati od njih i naći nekog slobodnog momka" završava naš izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Milena Ceranic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>