Region

Svet

Maja Ognjenović: Danilo Ikodinović je moja srodna duša!

Maja Ognjenović, koja trenutno igra u Poljskoj, posle dugogodišnjeg mukotrpnog treniranja, otkriva da je došla u fazu kada uživa u sportu kojim se bavi, kao i da joj veliku podršku u svemu što radi pruža Danilo Ikodinović, za koga kaže da je njena srodna duša.

Maja Ognjenović: Danilo Ikodinović je moja srodna duša!


 
Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović: Ne treba nam burma, volimo se i bez toga!
"U Danilu sam od početka naše veze prepoznala srodnu dušu. On je zreo i ostavaren muškarac koji je stariji od mene, što s jedne strane i nije toliko bitno, ali i jeste jer muškarci kasnije odrastaju. Osim toga, bivši je vrhunski sportista, što je jedna od ključnih stvari, jer može da razume kako je kad izgubiš ili kad pobediš utakmicu, da moraš često da budeš na putovanjima i da često nisi kod kuće. Za sada funkcionišemo besprekorno i ne vidim razloga da tako ne ostane", kaže Maja i dodaje da ne beži od toga da se ostvari i u ulozi majke:

"Mislim da se te stvari ne planiraju. Ako ostanem u drugom stanju pre okončanja karijere, neću se buniti, a, s druge strane, mislim da nije neobično ako na te stvari dođe red posle karijere, jer danas žene rađaju i sa četrdeset. Ne bih volela da se toliko kasno ostvarim kao majka", zaključila je naša proslavljena odbojkašica.

Auto: J.B.
Izor: Hello.rs
Foto: Twitter/ Danilo Ikodinovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>