Region

Svet

Muž Maje Marijane pretučen - Ja sam jedina žrtva nasilja!

Muž Maje Marijane, Mladen Šmakić, oglasio se nakon nedavnih natpisa u medijima, kako je pretukao prijatelja svoje supruge Miloša Ostojića i dodao da je te večeri on bio jedina žrtva nasilja.

Muž Maje Marijane pretučen - Ja sam jedina žrtva nasilja!


 
Maja Marijana pobegla iz stana bez ičega, muž joj uzeo i mobilni telefon!
Mladen kaže kako je slučaj prijavio policiji i da će uskoro cela istini biti otkrivena, i da te večeri nije pretukao prijatelja svoje supruge, već da je on jedini koji je dobio batine:

"Ovom prilikom vas obaveštavam da će pomenuti događaj sasvim izvesno u potpunosti biti rasvetljen pred nadležnim državnim organima, o tome ko je u ovom slučaju napadnut, ugrožen i oštećen. Dostavljena je medicinska dokumentacija, izveštaji lekara specijaliste, moja izjava i službena beleška o događaju, a o nekim zaključcima i detaljima možete se informisati na Fejsbuku u vezi sa ljudima i događajem, te u pomenutom demantiju želim samo da ukažem na moj lični aspekt sagledavanja navedenog događaja" piše u pismu koje je suprug Maje Marijane dostavio redakciji dnevnog lista Alo! i dodao:

"Sve sam rekao policiji, tako da te informacije ne mogu da otkrivam, a vi kao novinari istražite sve to. Kako ste dobili prethodne informacije, tako učinite i sada. Ja sam vam dao dokaze da sam pretučen i da su tekstovi neistiniti. Ne mogu da vam kažem ko je to učinio", izjavio je Mladen koji je odbio da da, koji je  kontakt svog advokata kako bi se dobile bliže informacije o celom slučaju.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>