Region

Svet

Region

Film BES sa Bred Pitom od jeseni u bioskopima! (Video)

Novi film Breda Pita "Bes" (Fury) dolazi eskluzivno iz distributerske kuće Blitz Film i Video, a u našim će se bioskopima prikazivati već od jeseni.

Film BES sa Bred Pitom od jeseni u bioskopima! (Video)April 1945-te godine sam kraj rata, dok Savezničke snage osvajaju i poslednje okupirane evropske teritorije, jedna posada Sherman tenka sa Kapetanom Wardaddy-em na čelu ima poseban zadatak.

"Bes" je priča o američkoj tenkovskoj posadi, koja u upada duboko između neprijateljskih linija i pokušava da izvede svoj finalni napad prema neprijatelju...Ono što je zanimljivo je da su tokom snimanja glumci morali da puše cigare da bi što vernije dočarali atmosferu 1945-te godine, kada su cigarete vojnicima predstavljale gotovo jedinu radost i beg od sumorne svakodnevnice ratnih dešavanja i smrti. Dva brenda su izabrana od produkcije (Camel i Lucky Strike), ali zbog propagiranja zdravog života, glumci su mogli da biraju između posebnih verzija proizvedenih od aromatičnog bilja. Ono što je predstavljalo izuzetan problem je da su te cigarete izgarale za manje od 45 sekundi, tako da su neke scene snimane iz nekoliko puta zbog "brzih" cigareta...U filmu pored Breda Pita igraju i: Shia LeBeouf, Logan Lerman, Scott Eastwood, Jason Issacs...

Pogledajte trejler filma:Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>