Region

Svet

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek ne planiraju proširenje porodice?

Pevačica Katarina Ostojić i di-džej svetske slave, poznat pod imenom Džunior Džek, pre nepunih mesec dana izgovorili su sudbonosno "da" u Briselu i uživaju u prvim bračnim danima, ali ne planiraju proširenje porodice.

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek ne planiraju proširenje porodice?Iako se očekivalo da će se pevačica odmah preseliti kod supruga u Italiju, do selidbe iz Brisela neće doći još neko vreme, jer su novopečeni supružnici trenutno fokusirani na Džuniorovu karijeru i izlazak njegovog novog albuma.

Pop pevačica kojoj je ovo treći brak, takođe dodaje i da će se i ovog leta u avgustu uputiti na porodično letovanje, ali otkriva i da je suprug stalno iznenađuje te da uživaju u ljubavi. "On mene uvek iznenađuje. Stalno mi piše ljubavna pisma i ostavlja po kući. Nikad nisam bila preterano romantična, ali uzvraćam mu svakodnevno svojom ljubavlju i pažnjom", rekla je Kaja za PulsOnline i otkrila da ne prave planove oko proširenja porodice, ali ukoliko se dogodi tako nešto, biće dobrodošlo.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Katarina Ostojic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>