Svet

Region

Rafael Nadal i Rodžer Federer se posvađali na Vimbldonu!

Treći grend slem turnir, koji se trenutno igra u Londonu, uspeo je da posvađa dva najveća rivala, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Naime švajcarski teniser, iskritikovao je Španca kako previše odugovlači sa servisima.

Rafael Nadal i Rodžer Federer se posvađali na Vimbldonu!


 
Rodžer Federer po drugi put postao tata blizanaca!
Rasprava dva najbolja tenisera, dogodila se nakon meča koji je Rafael Nadal igrao sa Lukašom Rosolom, kada se Čeh požalio da mu Rafa narušava koncentraciju tokom meča, jer odugovlači sa servisima. Rodžer Federe se složio sa izjavom češkog tenisera i dodao:

"Mislim da je važno da mi igrači ne prelazimo ograničenja jer ne želim da gubimo gledaoce er igramo presporo. Znam da je potrebno vreme da se fokusirate. Međutim, to možete da uradite za deset sekundi. Ne može da se dogodi da vidimo samo dva poena u jednom minutu. Osećam da trebamo da održatvamo tempo i da obratimo pažnju na pravila. Pravila su tu da se poštuju. Gledao sam neke mečeve, ali oni su igrali tako sporo da sam pomislio da ja ovo stvarno ne mogu da gledam", rekao je Federer, prenosi Večernji.hr.

Nakon izjave Švajcarskoj tenisera, oglasio se i Rafael Nadal koji je u celu priču uvukao i našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića:

"Uviek ista stvar, postajem umoran od toga. Postoje sudije, pustimo ih da oni donose odluke. Baš sam se malo raspitivao i dobio odgovor da uprkos recesiji i svemu tenis i dalje raste. Broj ljubitelja tenisa je sve veći. Očigledno je da kad nešto Federer kaže, onda je to rekao Federer i to ima težinu. Ali vreme je da i ja nešto odgovorim. Isto tako, mislim da ja nisam jedini koji krši ta pravila. Novak Đoković je takođe nebrojeno puta upozoren, čak mislim da je dobio daleko više opomena nego ja" rekao je Nadal.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>