Svet

Region

Džastina Bibera i Selenu Gomez ucenjuju privatnim snimcima?!

Džastin Biber i Selena Gomez obnovili su svoju romansu, a tek što su počeli da ponovo uživaju u svojoj ljubavi, našli su se na meti novih skandala. Poznati po problematičnom ponašanju, mladi par je ucenjen snimcima, na kojima se vidi kako ušmrkavaju kokain.

Džastina Bibera i Selenu Gomez ucenjuju privatnim snimcima?!


 
Saobraćajna nesreća i haos zbog Džastina Bibera! (Video)
Kada su Džastin i Selena u pitanju, mediji nikada ne miruju, jer poznati par svojim skandaloznim ponašanjem, privlači neverovatnu pažnju. Prema rečima izvora, sada su se pojavili snimci na kojima se vidi kako njih dvoje ušmrkavaju kokain, po losanđeleskim klubovima.

"Stalno su po klubovima i očigledno je da ih njihovo ponašanje uopšte ne brine" - rekao je izvor i dodao, da je samo dan kasnije, policija dolazila na vrata Selene Gomez, zbog buke koja je dolazila iz njene kuće. Porodica mlade glumice i  pevačice, veoma je zabrinuta za ponašanje svoje mezimice i smatraju da Džastin, veoma loše utiče na nju.

"Ovaj put pustiće je da dotakne dno, jer drugačije neće shvatiti da je Džastin loš za nju. Udaljila se od prijatelja i porodice zbog te otrovne veze, ali i dalje nju to ne intresuje", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Justin Bieber

Viber

Izvor: Svet Plus


>