Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilaver se budi iz kome! Berzan otkriva Boranu gde se Bedirhan nalazi! (Foto)

Esma se sakrila u planine i povukla, kako bi smislila plan, kako da od Berzana ponovo uzme Bedirhana. Pobegla je nekoliko trenutaka, pre nego što se Boran pojavio. Smestila se kod jedne porodice u Midjatu, ali je već prvo veče slagala domaćine.

Serija Sila večeras: Dilaver se budi iz kome! Berzan otkriva Boranu gde se Bedirhan nalazi! (Foto)


 
Serija Sila večeras: Sila je van sebe, strahuje da će Esma nauditi Bedirhanu! (Foto)
Ajše nikako ne može sebi da oprosti, što je Bedirhan otet iz njenih ruku, dok je Husejin teši kako ne može da krivi sebe i da ništa nije mogla da uradi. Sila je u velikom strahu da se njenom detetu nešto ne dogodilo, govori Boranu kako moraju što pre da pronađu sina, jer se plaši da će ga Esma porvrediti.

Zinar dolazi kod Firuza, kako bi pokušali da saznaju ko stoji iza Bedirhanove otmice. Berzan saznaje da se Bedirhan razboleo, ali i dalje ne želi da ga vrati Sili i Boranu.

Sila je u sve većoj depresiji, ne može da se pomiri sa činjenicom da joj sina nema nigde. Boran je teši i obećava joj, kako će ga uskoro vratiti kući. Dilaver dolazi svesti, konačno je prebrodio krizu i probudio se iz kome. Berzan odlazi u bolnici kako bi video sina i pored njega ostavlja pismo u kome, moli Zehliju da mu dopusti da im pomogne.



Esma je rešena da dete uzme kod sebe, uzima pištolj i dolazi do kuće gde se nalazi Bedirhan. Udara pištoljem momka iz obezbeđenja i ulazi u kuću. Staricu koja čuva dete, takođe udara i uzima Boranovog i Silinog sina ponovo kod sebe.
Berzan dobija odgovor od Zehlije, kako ne želi nikakvu pomoć od njega i govori mu kako , planira, da sa njihovim sinom ode što dalje od njega. Bedirhanov život je ponovo u rukama bolesne Esme, hoće li Silin strah biti opravdan?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>