Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi: Srce mi se cepa zbog Petrinih reči

Ivana Stamenković Sindi je posle dvadeset dana konačno videla svoju ćerku, nad kojom joj je sudskom odlukom oduzeto starateljstvo i dodeljeno njenom bivšem suprugu i Petrinom ocu, Nikoli Pavloviću, protiv kog je pokrenut sudski postupak zbog fizičkog nasilja nad nekadašnjom članicom grupe Models.

Ivana Stamenković Sindi: Srce mi se cepa zbog Petrinih reči


 
Ivana Stamenković Sindi u sve lošijem stanju: Čula sam ćerku posle 10 dana
Ivana Stamenković se, iako prolazi kroz najteži period u svom životu, često oglašava na društvenim mrežama sa izrazom svojih emocija, a ovih dana nailazi na veliku podršku kolega, bivših ljubavi i drugih javnih ličnosti. Osim Uroša Ćertića, javno su je podržali Šako Polumenta, Nataša Bekvalac i mnogi drugi, šokirani odlukom suda da majci oduzmu dete.
 
Bivši muž Ivane Stamenković Sindi pod istragom zbog optužbe za nasilje u porodici!

Sada se Ivana, posle dužeg vremena, našla u zagrljaju svoje mezimice i nije odolela da zajedničku sliku ne objavi na Fejsbuku, uz dirljive reči koje joj je ćerka posle svega uputila: Rekla mi je: "Mama, hoću da ostanem kod tebe....dugo sam bila kod tate"...anđeo moj...srce mi se cepa".

Ukoliko i vi smatrate da je sudska odluka nepravedna i da četvorogodišnja Petra treba odrastati uz svoju majku, priključite se online peticiji.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>