Region

Svet

Maja Marijana u strahu za svoj život: Ostavila sam Mladena!

Maja Marijana odlučila je da se definitivno rastane sa nevenčanim suprugom Mladenom Šmakićem, nakon incident koji se dogodio na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu u subotu veče, kad je Mladen pretukao pevačicinog prijatelja.

Maja Marijana u strahu za svoj život: Ostavila sam Mladena!


 
Suprug Maje Marijane pretukao i njenog prijatelja?!
Maja i njen prijatelj Miloš Ostojić podneli su krivičnu prijavu u policiji protiv Šmakića, zbog čega će protiv njega biti pokrenut postupak za nasilničko ponašanje, a ukoliko se utvrdi da je kriv, Mladenu preti kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

"Maja je veoma utučena i neprestano plače. Definitivno je prekinula svaki kontakt s Mladenom i više ne želi da čuje za njega. Ona i Miloš su bili u policiji i uskoro će protiv njega biti pokrenut postupak. Iako je prošli put povukla sve tužbe zbog porodičnog nasilja, sad je odlučila da ide do kraja jer ga se više ne plaši" rekao je izvor blizak pevačici.

Maja je potvrdila navode izvora i dodala da neće više dozvoliti nasilniku da je maltretira.

"Sve što ste objavili je tačno. Sad je definitivno kraj, ja sam i dalje u šoku, a poznajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Uskoro ću sazvati konferenciju za medije, na kojoj ću sve javno reći jer više ne želim da budem žrtva takvog čoveka", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>