Region

Svet

Suprug Maje Marijane pretukao i njenog prijatelja?!

Nevenčani suprug Maje Marijane, Mladen Šmrakić, sa kojim je već doživela jednu neprijatnost kada joj je naneo telesne ozlede, u subotu uveče je pretukao njenog dugogodišnjeg prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića.

Suprug Maje Marijane pretukao i njenog prijatelja?!



Navodni incident se, prema saznanjima Kurira, dogodio oko 21 sat na Akademiji likovnih umetnosti na Senjaku, gde se održavala godišnja izložba studenata istoimenog fakulteta. Tom prilikom Šmrakić je prvo naneo telesne povrede Milošu, a zatim mu oštetio automobil, nakon čega je slučaj prijavljen policiji.

"Mladen je na izložbu došao besan u pratnji prijatelja i sina Miloša, koji je pre godinu i po dana snimio duet s maćehom. Odmah je prišao Maji i njenom drugu i počeo je da ih vređa. Dečko nije želeo da pravi skandal pred ljudima, već je izašao napolje, gde je nastao haos. Iz čista mira Mladen je nekoliko puta udario nesrećnog mladića, a posebno se razbesneo kad je Maja htela da ga zaštiti. U svađu se umešao njegov sin, koji je vređao pevačicu rekavši joj je da je glupa, prosta i poručio joj da gleda svoja posla", ispričao je Kurirov sagovornik i nastavio: "Maja je počela da plače, a Miloš je zapretio da će pozvati policiju, nakon čega su Mladen i njegov sin otišli s lica mesta. Istraumirani i uplašeni pevačica i njen prijatelj pomoć su potražili u Urgentnom centru. Lekari su slikaru konstatovali lakše telesne povrede i on će podneti krivičnu prijavu protiv Šmrakića".

Takođe je naveo da prijateljstvo između Maje i Miloša traje godinama, te da ovo nije prvi put da pevačicin prijatelj doživi neku neprijatnost od strane njenog supruga "nasilnika".

Podsetimo, Maja Marijana je pre godinu dana imala incident sa nevenčanim suprugom sa kojim ima 12-godišnju ćerku Milicu, kada joj je naneo teške povrede glave, zbog kojih je bila primljena u Urgentni centar.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>