Region

Svet

Zorica Brunclik izgubila spor, osuđena zbog vređanja Miloša Bojanića!

Zorica Brunclik izgubila spor protiv Miloša Bojanića, koji ju je tužio jer ga je tokom učešća u rijalitiju Farma, pljunula i nazvala pedofilom i lažovom. Pevač je od suda zatražio, da mu koleginica isplati 500.000 dinara odštete zbog povrede časti.

Zorica Brunclik izgubila spor, osuđena zbog vređanja Miloša Bojanića!


 
Zorica Brunclik prelazi u političare: Bila bih odličan ministar kulture!
Prema rečima izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

"Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos",  kaže izvor i dodaje, da je poznata pevačica tokom suđenja čak i zaplakala.

"Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pevačica pravila da se ne seća da je vređala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže", izjavio je izvor koji se našao na licu mesta.

Miloš Bojanić potvrdio je saznanja izvora i dodao da je za njega ova priča završena:

"Istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>