Region

Svet

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić postaju roditelji?!

Pevačica Milena Ćeranić pre nekoliko dana je uradila test na trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju sa dugogodišnjim dečkom Vladimirom Dašićem, kome navodno ne sme da saopšti radosnu vest.

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić postaju roditelji?!


 
Milena Ćeranić: Ovde se peva iz duše, a u dijaspori za pare!
Milena je proteklog vikenda primetila da se nešto dešava, kada se na jednom nastupu umalo nije srušila na bini. Pored toga, izostanak ciklusa joj je takođe bio veoma sumnjiv, te je zbog toga uradila test koji je bio pozitivan!

Iako bi mnoge devojke njenih godina bile presrećne zbog činjenice da će postati majke,Milena je ovim saznanjem bila šokirana. Toliko je bila uznemirena da je istog trenutka zakazala i pregled kod ginekologa koji je potvrdio njene sumnje, ali se najviše uplašila kako će Dašić prihvatiti tu vest, pošto već ima ćerku sa nevenčanom suprugom Marijom.

"Milena je bila očajna, jer smatra da još uvek nije spremna na tako veliki korak. Pogotovo što je veza sa Dašićem veoma turbulentna. Stalno su u nekim prekidima i pomirenjima, a pored toga je on veoma ljubomoran. Još uvek mu nije saopštila da je u drugom stanju", otkrila je Milenina bliska drugarica.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>