Region

Svet

Suzana Mančić se skida gola za Plejboj kad napuni 60?!

Suzana Mančić, nekadašnja najpoznatija Loto devojka i aktuelna voditeljka emisije "Stotkana" na televiziji Pink i danas, u 58. godini izgleda veoma zanosno i negovano, a pritom obećava da će, kada napuni šezdesetu, ponovo skinuti za Plejboj.

Suzana Mančić se skida gola za Plejboj kad napuni 60?!Suzana Mančić već dugi niz godina važi za zavodljivu, samouverenu i iskrenu osobu bez dlake na jeziku, a nikada nije imala problem sa otkrivanjem godina.
 
Suzana Mančić seksi i posle dve operacije: Sada sam kao nova!
"Rođena 22. novembra 1956. kao dupla Škorpija. A kad za nešto više od dve godine budem ušla u klub šezdesetgodišnjaka, ponovno ću dopustiti da me obnaženu snime za Plejboj", obećala je voditeljka koja je davne 1994., u 48. godini smelo pozirala za naslovnicu ovog prestižnog magazina i izazvala haos na domaćem tržištu pa je časopis štampan u dva tiraža. Međutim, Suzana otkriva da nije oduvek bila tako slobodna.

"Istina je da su me svekoliki urednici, dok sam bila mlada i na vrhuncu slave molili da me snime kao od majke rođenu, nisam se usudila ni u snu da prihvatim nuđene privlačne svote od kojih se zavrti u glavi. Nisam bila spremna, pre svega zbog konzervativnih šefova na televiziji i mojih još konzervativnijih roditelja, posebno oca", i onda je prelomila. "To se desilo nedugo posle razvoda od Nebojše Kunića, bubnjara Sedmorice mladih i oca mojih ćerki, Teodore (22) i Natalije (19), s kojim sam provela osam godina u bračnoj vezi. Čelnici Plejboja bili su uporni dok su me napokon nagovorili. To je bio posao od koga smo se obostrano okoristili, i magazin, ali i ja", obrazlaže Suzana koja pokazuje i dokazuje da su za nju godine samo brojka.

"Prihvatili su, bez mnogo cenjkanja, moje uslove koji nisu bili skromni", priča Suzana, a muškom delu obožavalaca ostaje da veruju da će ispuniti dato obećanje i uskoro ponovo krasiti stranice Plejboja.

Autor: B.B.
Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>