Region

Svet

Suzana Mančić se skida gola za Plejboj kad napuni 60?!

Suzana Mančić, nekadašnja najpoznatija Loto devojka i aktuelna voditeljka emisije "Stotkana" na televiziji Pink i danas, u 58. godini izgleda veoma zanosno i negovano, a pritom obećava da će, kada napuni šezdesetu, ponovo skinuti za Plejboj.

Suzana Mančić se skida gola za Plejboj kad napuni 60?!



Suzana Mančić već dugi niz godina važi za zavodljivu, samouverenu i iskrenu osobu bez dlake na jeziku, a nikada nije imala problem sa otkrivanjem godina.
 
Suzana Mančić seksi i posle dve operacije: Sada sam kao nova!
"Rođena 22. novembra 1956. kao dupla Škorpija. A kad za nešto više od dve godine budem ušla u klub šezdesetgodišnjaka, ponovno ću dopustiti da me obnaženu snime za Plejboj", obećala je voditeljka koja je davne 1994., u 48. godini smelo pozirala za naslovnicu ovog prestižnog magazina i izazvala haos na domaćem tržištu pa je časopis štampan u dva tiraža. Međutim, Suzana otkriva da nije oduvek bila tako slobodna.

"Istina je da su me svekoliki urednici, dok sam bila mlada i na vrhuncu slave molili da me snime kao od majke rođenu, nisam se usudila ni u snu da prihvatim nuđene privlačne svote od kojih se zavrti u glavi. Nisam bila spremna, pre svega zbog konzervativnih šefova na televiziji i mojih još konzervativnijih roditelja, posebno oca", i onda je prelomila. "To se desilo nedugo posle razvoda od Nebojše Kunića, bubnjara Sedmorice mladih i oca mojih ćerki, Teodore (22) i Natalije (19), s kojim sam provela osam godina u bračnoj vezi. Čelnici Plejboja bili su uporni dok su me napokon nagovorili. To je bio posao od koga smo se obostrano okoristili, i magazin, ali i ja", obrazlaže Suzana koja pokazuje i dokazuje da su za nju godine samo brojka.

"Prihvatili su, bez mnogo cenjkanja, moje uslove koji nisu bili skromni", priča Suzana, a muškom delu obožavalaca ostaje da veruju da će ispuniti dato obećanje i uskoro ponovo krasiti stranice Plejboja.

Autor: B.B.
Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>