Region

Svet

Bivši muž Ivane Stamenković Sindi pod istragom zbog optužbe za nasilje u porodici!

Protiv bivšeg supruga Ivane Stamenković Sindi, Nikole Pavlovića, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je postupak po službenoj dužnosti, nakon što ga je manekenka opužila da ju je tukao.

Bivši muž Ivane Stamenković Sindi pod istragom zbog optužbe za nasilje u porodici!


 
Ivana Stamenković Sindi napisala dirljivu poruku ćerki Petri (Foto)
Nakon što su u javnost dospele fotografije na kojima se jasno vidi da je Ivana Stamenković Sindi u modricama, tužilaštvo je prikupilo dokaze iz policije i započelo postupak u kojem će mu se suditi za porodično nasilje.

"Bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu? Kada se dete rodilo, udario mi je šamar, posle kog sam pala sa malom bebom u naručju. Imam uredan lekarski izveštaj o povredi tom prilikom. Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo zavrljačio bi joj omiljenu igračku o zid, a dete je vrištalo", objavila je nedavno Sindi i dodala:

Kada sam odlučila ubrzo posle toga da se razvedem, jer sam želela da zaštitim svoje dete on je nastavio i posle razvoda da me tuče. Otišla sam u Institut za sudsku medicinu, slikala modrice i podlive, prijavila ga policiji. Od tada je prošlo 3 godine i on nije doveden na saslušanje", zaključila je bivša članica grupe Models.

Ukoliko se dokaže da je optuženi Nikola Pavlović zlostavljao Ivanu tokom braka, Petra bi uskoro mogla, ponovo da bude u zagrljaju majke.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>