Region

Svet

Pobednici Plesa sa zvezdama, Ivan i Marija, otkrili jesu li u vezi? (Foto)

Spektakularni šou Ples sa zvezdama tek je završen, ali popularnost ovog humanitarnog projekta nikako ne jenjava, pa su zvezde šoua koje su zasluženo ponele titulu najboljih, kao i sudije, i dalje u centru pažnje.

Pobednici Plesa sa zvezdama, Ivan i Marija, otkrili jesu li u vezi? (Foto)Pobednici prve sezone Plesa sa zvezdama, glumac Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija Martinović za koje se uveliko šuška da su u vezi, večeras će odati mnoge tajne Ivanu Ivanoviću u njegovoj već dobro poznatoj emisiji. Pobedničkom paru će se pridružiti i sudije Marija Prelević i Nikola Mandić, a gledaoci će imati priliku da čuju njihove utiske o čitavom serijalu, teške trenutke na koje su nailazili tokom učestvovanja u projektu, kao i nekolicinu detalja iz privatnog života ovih uspešnih ljudi.


Foto: Prva.rs

U muzičkom delu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" zapevaće frontmen grupe "Psihomodopop" Davor Gobac, koji će se sa košarkašima Dušanom Kecmanom i Janom Veselim naći i u sagovorničkoj fotelji Ivana Ivanovića. Budite uz TV Prva od 21.15h.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>