Svet

Region

Novi skandal? Džastin Biber krije dvoje vanbračne dece?!

Problematičnom Džastinu Biberu ne samo da ide od ruke da konstantno intrigira javnost, već je za svojih samo dvadeset godina uspeo da bude roditelj dvoje dece!? Šokantna informacija za sve njegove fanove je da je skandalozni pevač prvi put postao tata već u petnaestoj, a čeka treće dete sa Selenom Gomez.

Novi skandal? Džastin Biber krije dvoje vanbračne dece?!


 
Džastin Biber i dalje ne može da preboli Selenu Gomez? (Foto)
Navodno, mlađani Biber je još pre par godina imao seks u bekstejdžu sa izvesnom obožavateljkom Marajom Jiter, kada je imao samo 15, koja od 2011. tvrdi da je on otac njenog sina. Iz pevačevog PR tima su pokušavali da zataškaju istinu sve ove godine, ali je ona navodno sada razotkrivena. Popularni Džastin "težak" je 150 miliona dolara, a svoje saradnike izluđuje bahatim ponašanjem.

Ipak, koliko god se trudili da sačuvaju Džastinovu privatnost pretrpanu skandalima koji mu nikako ne idu u prilog, iz PR tima vredno rade na zataškavanju istih, mada je, navodno, pored toga što su se dve žene obogatile od navodnih trudnoća sa pevačem, dokaz najnovijim tračevima i mlađana Selena Gomez sa kojom se Džastin pomirio i koja je, šuška se, u drugom stanju.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Justin Bieber

Viber

Izvor: Svet Plus


>