Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi: Dete mogu da viđam samo dva puta mesečno

Ivana Stamenković Sindi se tri i po godine sudila sa bivšim Nikolom Pavlovićem oko starateljstva nad ćerkom Petrom. Izgubila je bitku kada je sud privremenom merom devojčicu dodelio ocu.

Ivana Stamenković Sindi: Dete mogu da viđam samo dva puta mesečno


 
Nakon što joj je uzeo ćerku Ivanu Stamenković Sindi bivši muž izbacuje iz stana!
"Još ne mogu da verujem da je sud odlučio da mi oduzme ćerku od koje se nisam odvojila od kako sam je rodila. Provodile smo svaki dan zajedno i užasno mi nedostaje" rekla je Ivana kroz suze.
 
Od presude ona nije ni videla ćerku, koja je sada sa ocem na moru. Bivši joj je samo dozvolio da se čuju telefonom.
 
"Kada sam ja htela da vodim Petru na more, on mi je dao dozvolu, usmenu doduše. Uplatila sam aranžman, ali se onda on predomislio. Pre presude ja sam njemu dala saglasnost da dete vodi na odmor jer sam prvenstveno mislila na nju i bilo bi mi žao da provede celo leto u Beogradu. Najgore je to što je sud odredio da Petru mogu da viđam samo dva puta mesečno. I to samo na dva sata! Ne znam šta misle koja majka može da živi tako", kaže Ivana i dodaje kako nikada neće zaboraviti batine koje je trpela.
 
"Kad god bi dolazio po ćerku, psihički me je maltretirao i urnisao. Nikolin otac je veoma moćan čovek, plašim se toga šta može da mi uradi", zaključila je Sindi, dok njen advokat kaže da je sudska praksa da ovakav aranžman oko starateljstva odrede samo kada je majka nepodobna, što u Ivaninom slučaju nije utvrđeno.
 
"Kada je majka narkomanka, ima psihičke smetnje, kada se grubo ophodi prema detetu, sud donosi odluku da se viđaju samo na dva sata. U našem slučaju veštačenjem nije utvrđeno ništa od navedenog, naprotiv. Mi smo se već žalili i tražimo novo ročište i novo veštačenje", rekao je advokat Ivane Stamenković.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>