Region

Svet

Otkazana svadba: Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov raskinuli veridbu!

Iako je sve ukazivalo na to da će Slavica Ćukteraš i njen verenik, golman italijanskog Kaljarija - Vlada Avramov, uskoro stati pred oltar, par se definitivno razišao i od venčanja nema ništa.

Otkazana svadba: Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov raskinuli veridbu!


 
Slavica Ćukteraš menja prezime: Uskoro postajem gospođa Avramov!
"Vlada i Slavica su se rastali definitivno. On je trenutno u Srbiji i svakodnevno obilazi noćne klubove sa svojim drugovima. Nedavno je viđen u novosadskom klubu "Studio", gde je do ranih jutarnjih sati ispijao koktele i đuskao s devojkama, slikao se, delio autograme... Čini se da je Slavicu preboleo", ispričao je za "Blic" izvor blizak bivšem paru.

Slavica i Vlada su nakratko prekinuli početkom maja, kada je Avramov s Fejsbuk profila izbrisao sve zajedničke slike. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, ponovo su se pomirili i potvrdili ljubav putem društvenih mreža. Iako je Slavica tada presrećno obavestila fanove o novom početku, sada je bila kratka u izjavi oko raskida: "Istina je da smo se Vlada i ja razišli kao prijatelji, bez teških reči, i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na to. Sada sam se okrenula poslu".

Slavica i Vlada su vezu započeli u avgustu 2013. godine, mesec dana nakon što je pevačica okončala petogodišnju vezu sa Stefanom Tanaskovićem. Posle 15 dana su se verili i zakazali svadbu ovog leta, nakon čega je Slavica živela na relaciji Srbija-Italija. Ujedno se i krstila zbog crkvenog venčanja oko kojeg su se složili, a šta je uzrokovalo raskidu, za sada još nije otkriveno.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Cukteras Slavica

Viber

Izvor: Svet Plus


>