Region

Svet

Ples sa zvezdama: Pobednik Ivan Mihailović - Kad u nešto veruješ, dogodi se!

Pobednik Plesa sa zvezdama glumac Ivan Mihailović otkriva prve utiske nakon pobede koju je osvojio sa plesnom partnerkom Marijom Martinović, ali i dalje planove nakon završetka prve sezone humanitarnog šou programa.

Ples sa zvezdama: Pobednik Ivan Mihailović - Kad u nešto veruješ, dogodi se!



Ivan i Marija osvojili su prvo mesto i glavnu nagradu od 25.000 evra u prvoj sezoni Plesa sa zvezdama i sinoć ponosno podigli pehar pobednika. Iako nisu očekivali pobedu, mladi glumac kaže da su je priželjkivali.

"Jedini osećaj u ovom trenutku mi je sreća. Tek kad se sutra budem probudio, pogledao snimak i sumirao utiske, shvatiću da se ovaj naš trud zaista isplatio”, rekao je Ivan po završetku šoua.
 
Ples sa zvezdama: Pobednik je Ivan Mihailović! (Foto+Video)

"Ovo je dokaz kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to ti se na kraju zaista i dogodi. Mnogo smo truda i ljubavi uložili u celu ovu stvar, mnogo smo radili, verovali, i to se zaista na kraju i isplatilo", otkriva pobednik spektakularnog šoua i dodaje da je veoma zahvalan Tanji Petrović i Marku jer su njemu i Mariji u poslednjoj fazi takmičenja uneli veliku količinu pozitivne energije, sportske energije, što su oni na neki način i uneli u svoj finalni ples.

"Svi su zaslužni za našu pobedu, cela ekipa, prijatelji, ljudi koji su radili sa nama na ovom projektu, takođe da nije bilo velike podrške Vanese Šokčić i njenih motivacionih poruka, ne bi došli gde smo došli - do pobede", rekao je Ivan koji će predstojeći period provesti na zasluženom odmoru.

"Mislim da će mi narednih dana nastati period depresije. Pošto mi i plesne i pozorišne probe prestaju, verovatno ću otići na neko putovanje i naredni period iskoristiti da sebi priuštim što veći odmor", ispričao je prvoplasirani glumac koji ovih dana privodi kraju probe u pozorištu.
 
I osamnaestogodišnja Marija Marinković je presrećna zbog plasmana i, kako kaže, ponosna na njihovu pobedu. "Mnogo smo radili, trudili smo se, ne mogu reći da nismo želeli pobedu, jer nam je ona u glavi bila konstantno krajni cilj."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

 

Viber

Izvor: Svet Plus


>