Region

Svet

Ples sa zvezdama: Pobednik je Ivan Mihailović! (Foto+Video)

Pobednik šoua Ples sa zvezdama je Ivan Mihailović! Takmičar koji je zajedno sa svojom partnerkom Marijom Martinović oduševio publiku svojim plesačkim sposobnostima i zasluženo osvojio nagradu od 25.000 evra koju će proslediti u humanitarne svrhe.

Ples sa zvezdama: Pobednik je Ivan Mihailović! (Foto+Video)



Tokom dvanaest nedelja takmičenja, Ivan Mihailović pokazao je da se pored svoje glumačke profesije odlično snalazi i na plesnom podijumu, gde je uz podršku svoje plesne partnerke Marije Martinović pokazao veliki profesionalizam i osećaj za ritam. Pored toga što je oduševio publiku i četvoročlani žiri koji čine, Marija Prelević, Alkesandar Josipović i Kosta Kostjukov delili su mišljenje, da Ivan treba da nastavi da se bavi plesom i nakon šoua Ples sa zvezdama.

Ivan je odlučio da celokupan iznos od 25.000 evra donira fondaciji Sergeja Trifunovića "Produži život".

Bilo je napeto do poslednjeg trenutka. Troje finalista ostalo je u borbi za pobednika,  Nakon što je Tanja Petrović napustila takmičenje polako je bilo sve izvesnije ko će postati pobednik. Prva je ispala Tanja Petrović, a nakon toga usledio je i duel u kome su Ivan Mihailović i Tanja Bošković odigrali poslednji put svoje koreografije na spektakularnoj sceni, a publika, kao jedini žiri večeras, presudila je u Ivanovu korist.



I dalje u euforiji zbog spektakla koji smo gledali večeras, sa žaljenjem konstatujemo da je šouPles sa zvezdama došao do svog kraja. Samo četrnaest takmičara sa svojim plesnim partnerima, koliko ih je formalno učestvovalo u šou programu, omogućilo nam je da kroz sve ovo vreme emitovanja serijala kroz koji su nas vodili Aleksa Jelić i Irina Vukotić bude u rangu svetskih emisija ovog tipa.

Spektakularni plesni šou kakav do sada niste videli, tri meseca je donosio iz nedelje u nedelu radost u domove mnogih! Upravo zbog svog humanitarnog, iako formalno takmičarskog karaktera, ovaj šou bio je oslobođen bilo kakvih rivaliteta i sujeta.

Pre proglašenja pobednika, za sam kraj prvog serijala na scenu su izašli svi koji su bili zaposleni i koji su pomogli da ovaj šou bude najgledaniji u regionu, pa su i oni zaigrali sa ostatkom ekipe.

Posle gotovo tri meseca takmičenja, večeras smo saznali koji plesni par je postaopobednik prve sezone velikog igračkog spektakla i osvojio  nagradu od 25 000 evra koje će pokloniti u humanitarne svrhe. Tri plesna para, Tanja Bošković i Marko Mićić, Tanja Petrović i Marko Vasiljević i, Ivan Mihailović i Marija Martinović imaju poslednju šansu da svojom igrom očaraju publiku i zadobiju što više sms glasova koji će ih odvesti u pobedu.



Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>