Region

Svet

Lepa Brena: Da se ponovo rodim, bila bih muškarac!

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena pričala je prilikom gostovanja u emisiji Grand narodne televizije o svom detinjstvu, samom početku karijere, kao i "sudbonosnom" odlasku iz Beograda... Da može ponovo da se rodi, kaže, želela bi da bude muško.

Lepa Brena: Da se ponovo rodim, bila bih muškarac!



Brena za sebe kaže da nije imala fatalnu ljubav u detinjstvu, ali i da sadašnjeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića nije poznavala, tek toliko je čula za njega je znala da je u svetu sporta. Ipak, prvi susret bio je fatalan i presudan, objasnila je u emisiji "Iz profila", autorke i voditeljke Vesne Milanović.

"Nisam znala čoveka! Kad smo se zagrlili osetila sam da smo dva slična bića... Ne znam kako da vam opišem, to je kao da sretnete nekog ko je kao vi. Prepoznala sam u njemu biće slično meni. Ima neke krupne, detinje oči. Znate ono kad se upoznaju dva čoveka a kao da se poznaju pre. Nisam osetila ono "ljubav na prvi pogled", "fatalna ljubav", nisu mi klecala kolena. Bilo mi je drago što smo se upoznali i bila sam srećna. Počelo je da se razvija predivno prijateljstvo, koje je prelazilo u fatalnu ljubav. I... pa, ne smem sve da vam ispričam", izjavila je kroz osmeh Lepa Brena, prenosi Mondo.


Foto: Screenshot YouTube

O uzlaznoj putanji svoje bogate karijere Brena je u nekoliko navrata već pričala. Od Milovana Ilića Minimaksa, preko Saše Popovića i Slatkog greha, a potom i Zahara i mnogih drugih slavnih imena naše javne scene, do vrtoglave slave obojene zavidnim tiražom, prepunih koncertnih dvorana, festivala i vernih obožavalaca duž cele Jugoslavije... Po mnogima je Brena najveća zvezda na Balkanu, ali ipak, otkrila je, i danas uvek govori kako u sledećem životu želi da bude muškarac.

"Družila sam se više sa dečacima i bila sam više dečak nego devojčica, bila je to neka greška u određivanju pola. Uvek govorim - u sledećem životu hoću da budem muškarac", rekla je Brena i dodala da je glavni "krivac" tog stava to što su joj roditelji često govorili: "Ne može to, ti si devojčica".

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>