Svet

Region

Robert Patinson potpuno očaran mlađom koleginicom Dženifer Lorens

Junak sage o vampirima "Sumrak", engleski glumac Robert Patinson, u nedavnom intervjuu otkrio je da ga je njegova mlađa koleginica Dženifer Lorens potpuno opčinila i da bi voleo da ima neke njene osobine.

Robert Patinson potpuno očaran mlađom koleginicom Dženifer LorensRobert Patinson se otarasio uspomena: Prodao vilu u kojoj je živeo sa Kristen Stjuart (Foto)
Osim što je prokomentarisao film koji ga je proslavio, Robert je za uspešnu mladu glumicu Dženifer Lorens (23) imao samo reči hvale: "Ona je neverovatna. Iako smo dva potpuno različita temperamenta, moram reći da je ona sjajna. Deluje jako samouvereno, a ja nemam tu vrstu samopouzdanja. Dženifer jednostavno sija!".

Bivši dečko partnerke iz "Sumrak sage" Kristen Stjuart, osvrnuo se kratko i na popularan film, priznavši da je pomalo zbunjen reakcijom publike. "Zapravo nisam razumeo šta se desilo. Prvi deo filma je bio odlično prihvaćen, a onda se sve urotilo protiv nas. Čak su govorili i kako dajemo pogrešan primer ženama, ali to je samo njihovo viđenje stvari", rekao je 28-godišnji glumac.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija Screenshot/YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>