Region

Svet

Tri najgledanije Grandove emisije u novom ruhu na TV Prva

Prva TV od jeseni će potpuno izmeniti programsku šemu. Pored brojnih novina dogodila se i saradnja sa Grand produkcijom, vodećom muzičkom kućom na Balkanu. Prva i Grand potpisale su ugovor o emitovanju tri velika šou programa među kojima je i popularna emisija "Zvezde Granda", koja će startovati u septembru.

Tri najgledanije Grandove emisije u novom ruhu na TV Prva



Zvezde Granda i Grand šou u udarnim terminima na Prvoj TV!
"U kreiranju našeg programa uvek smo osluškivali tržište, poštovali želje gledalaca, ali i neprekidno uvodili inovacije i podizali standarde. Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, nismo se obazirali na mnoge prepreke kada smo uvodili novine jer je na kraju naše iskustvo i dobar osećaj za ovo tržište uvek rezultiralo uspehom. Kao nacionalni emiter trudimo se da zadovoljimo svačiji ukus i da uz odličan informativni, gledaocima pružimo najbolji zabavni program. Naša kuća uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji mogu da odgovore izazovu tržišnih promena. Saradnja sa Grandom samo je deo naših velikih planova koji će se širiti regionalno. Mi ne menjamo pravac. Kvalitet nam je i dalje imperativ", rekao je direktor Prve srpske televizije Dragan Nenadović.

"O kvalitetu i gledanosti, koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikada nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje držati visok nivo profesionalnosti. S druge strane, neosporni kavlitet i gledanost koju imamo, podići ćemo na najviši produktivni nivo i time iznenaditi ne samo gledaoci televizije Prva, već i našu vernu publiku. Tim povodom, angažovali smo ljude koji će svojim znanjem i te kako odgovoriti postavljenom izazovu. Jer, "Grand produkcija" nikada nije mislila o kvantitetu, isključivo smo se bazirali na kvalitet", izjavio je direktor Grand produkcije Saša Popović.

Uz ove novine, Prva za gledaoce od septembra priprema izuzetne serijske, filmske, autorske, zabavne, sportske, informativne i dokumentarne sadržaje, među koja će se naći i najveći svetski produkcijski TV projekti. Ono što je sigurno, od jeseni nas očekuje zanimljiva i uzbudljiva medijska utakmica.

Autor: B.B.
Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija Facebook/Grand Produkcija, Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>