Region

Svet

Jelena Golubović i Čupo Kalač uživaju u zajedničkim trenucima u Švedskoj

Pobednica Farme Jelena Golubović otputovala je u Švedsku kog verenika Čupe Kalača, kako bi uživali u zajedničkim trenucima pred njen put u Keniju. Iako se šuškalo da su se bivši farmeri razišli, očigledno da su nesuglasice ostavili za sobom.

Jelena Golubović i Čupo Kalač uživaju u zajedničkim trenucima u Švedskoj



Jelena Golubović i Čupo trenutno uživaju u sunčanju i kupanju na jezeru Galeb kod Geteburga. Glumica je u zagrljaj svom dragom odletela pre pet dana, saznaje "Alo!", kada joj je priredio iznenađenje i na kućnu adresu poslao kartu.

Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo u ljubavi: Krstare Finskom! (Foto)
"Pošto sam stigla pre nekoliko dana, dugo nismo izlazili iz sobe, jer smo se uželeli jedno drugog. Ipak je naša veza na daljinu, što nimalo nije lako održati. Trenutno uživamo u mestu koje se zove Hisingen, koje je okruženo prirodom pa idemo u šetnju i na kupanje na obližnje jezero, gde nema mnogo ljudi i možemo da se osamimo. Super se provodimo i Čupo mi kao pravi domaćin ugađa, a i ja se trudim da njemu bude lepo. Super je vreme, što nam dopušta da u vodi budemo sve vreme", kroz osmeh priča Jelena, koju po povratku u Srbiju očekuju pripreme za put u Keniju, gde će volontirati i pomagati mališanima koji su na ivici socijalne egzistencije.

"Primila sam već nekoliko vakcina kako bih zaštitila svoje zdravlje, jer ću odlaziti u područja koja su infektivna i zaražena. Ostalo mi je da primim još jednu revakcinu po povratku u Srbiju i spremna sam za put. Iskreno, jedva čekam, jer sam čula da tamo dosta dece umire od gladi, hepatitisa, HIV-a, i volela bih da mogu nekako da im pomognem", iskreno je rekla pobednica pete sezone rijalitija Farma.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>