Region

Svet

Vladimir Stojković optužio Bojanu Rajić da se drogira! (Foto)

Vladimir Stojković rešio je da javno progovori o odnosu sa svojom bivšom suprugom Bojanom Rajić, nakon što su se u medijima pojavili naslovi kako ne plaća alimentaciju za njihovog sina Lava. Fudbaler je putem društvene mreže Fejsbuk optužio bivšu manekenku da se drogira.

Vladimir Stojković optužio Bojanu Rajić da se drogira! (Foto)Bojana Rajić i Vladimir Stojković u julu ponovo na sudu!
Golman naše rešrezentacije Vladimir Stojković, nikada se do sada nije oglašavao u medijima povodom razvoda od Bojane Rajić, ali nakon što su se u medijima pojavile izjave njegove bivše supruge kako ne plaća alimentaciju, fudbaler je odlučio da kaže sve šta misli putem društvene mreže Fejsbuk.

"Osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra svojevremeno sam isplatio tričavih 26.000 evra unapred, da bi lagodno i bez stresa mogla da izdržava dete, za šta posedujem uredno potpisanu priznanicu", napisao je Vladimir na društvenoj mreži i dodao kako sumnja da je njegova bivša žena narkoman:

"Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno mnogo košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, s kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je. Šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama.

Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kad sam odlučio da sa osobom ne želim da nastavim život. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka bili malo agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju.

Ovako, ostaje samo da žalim i strepim za dobrobit svog deteta, koje bezbrižnost detinjstva provodi kao talac gramzive i nezajažljive majke, spremne na sve, da sebi, bez ikakvog rada, osigura život pijane milionerke. Na stranu njena neumitna seksualna glad, sporan je deo u vezi s tim što sebe tendenciozno želi da predstavi kao požrtvovanu majku, što niti je bila niti će ikada biti".

 


Bojana Rajić i Vladimir Stojković  u julu će se ponovo naći na sudu,povodom tužbe koju je fudbaler podneo, nakon što je saznao da je njegova bivša supruga zamenila bravu na stanu koji joj je on dao na doživotno korišćenje.

Autor: J.B.
Foto: Ilustracija Facebook/Vladimir Stojkovic Stojke, Bojana Rajic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>