Region

Svet

Ples sa zvezdama polufinale: Aleksandar Šapić i Slađana najlošiji? U finale idu tri para!

U polufinalnoj emisija šoua Ples sa zvezdama nakon prikazanih pojedinačnih plesova, takmičari su se podelili u grupe i odigrali duelni ples. Prvu grupu su činili Ivan Mihailović i Tanja Petrović sa svojim partnerima, dok su drugi tim činili Aleksandar Šapić i Tanja Bošković.

Ples sa zvezdama polufinale: Aleksandar Šapić i Slađana najlošiji? U finale idu tri para!



Ples sa zvezdama polufinale: Takmičari koji su ispali nastupili u revijalnom delu! (Foto)
Prvi su nastupili Ivan i Tanja Petrović koji su svojim plesom fascinirali žiri, a kao dokaz da su zaista zablistali na podijumu bile su i ocene. Dobili su četiri desetke. Nakon njih na red su došli i Aleksandar Šapić i Tanja Bošković sa svojim partnerima koji su plesali konteporari. Oduševljeni žiri imao je samo reči hvale za njihov nastum, Marija je čak i pustila suzu, dok je Aleksandar Josipović napravio u svom maniru simpatično poređenje, koje je nasmejalo prisutnu publiku u studiju.

Trenutno na tabeli vode Ivan Mihailović i Marija, dok se na poslednjem mestu nalaze Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević.

Sutra od 21h još jedan par će napustiti takmičenja, a tada ćemo znati i koja tri para će se boriti u nedelju u velikom finalu. Pobednika isključivo bira publika, zato glasajte i pomozite svom favoritu da osvoji nagradu od 25.000 evra, koju će proslediti u humanitarne svrhe.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs.

Viber

Izvor: Svet Plus


>