Svet

Region

Stanje Trejsija Morgana stabilnije, ali je i dalje životno ugrožen

Stanje Trejsija Morgana polako se poboljšava, ali prema rečima lekara i dalje je u životnoj opasnosti. Glumac je u subotu doživeo tešku saobraćajnu nesreću, kada je šleper udario u automobil u kome su se nalazili on i njegov prijatelj.

Stanje Trejsija Morgana stabilnije, ali je i dalje životno ugroženTrejsi Morgan se i dalje bori za život, porodica u strahu
PR glumca demantovao je glasine, kako je Trejsiju nakon saobraćajne nesreće amputirana noga, već da je samo operisana, jer je ona najviše nastradala u nesreći.

U lančanom sudaru tada je učestvovalo šest automobila. Na mestu je poginuo Morganov prijatelj i kolega Džejms MekNir, dok su ostali putnici ostali teško povređeni. Očekuje se da će glumac u bolnici biti još nekolikonekoliko nedelja kojih će se postupno oporavljati. Uz njegov bolesnički krevet stalno je njegova verenica Megan.

Vozač šlepera, Kevin Roper, optužen je za izazivanje lančanog sudara u kojem su Morgan, njegov asistent Džefri Millea i prijatelj komičar Ardi Fukija ozbiljno povređeni. Roper je zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad šleperom kojim je upravljao.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>