Region

Svet

Tri godine od tragične smrti Darka Radovanovića: Kolege ga pamte kao sjajnog pevača i divnog čoveka (Video)

Danas se navršavaju dve godine od tragične smrti Darka Radovanovića, pevača kojeg je na putu ka osvajanju estradnog vrha prekinula saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio život.

Tri godine od tragične smrti Darka Radovanovića: Kolege ga pamte kao sjajnog pevača i divnog čoveka  (Video)



Dve godine od smrti Darka Radovanovića (1975-2011): Kolege ga se sećaju sa osmehom (Video)
Njegovi prijatelji, saradnici i fanovi nisu ga zaboravili. Darkove pesme kao što su "Ako je do mene", "Vreme da se rastaje", "Da mi je", "Dukat" i druge i danas se slušaju. Kroz njih on i dalje živi. Darkovi fanovi u velikom broju često obilaze njegovu večnu kuću u Sremskoj Mitrovici, a kolege se trude da ga otrgnu od zaborava. Jedan od onih koji će ga se uvek sećati jeste i Aca Lukas:

"Ne mogu da verujem da je prošlo tri godine od Darkove smrti. Kako vreme leti! Darka ću prvenstveno pamtiti kao izuzetno dobrog i poštenog dečka, a onda kao druga i muzičara. Mi smo muzički bili slični. Često ga se setim. Njegove pesme će se sigurno još dugo pevati. Prava je tragedija što je otišao tako rano, pre svega kao čovek, a i što je prekinuta karijera koja bi zasigurno imala blistavu budućnost".

"Darko će mi ostati u sećanju po dobrim pesmama, anđeoskom glasu i kvalitetnom radu. Poznavala sam ga po harizmi i pozitivnoj energiji", rekla je Katarina Živković.



Autor: J.B.
Izvor/Foto:Kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>