Region

Svet

Šako Polumenta u šoku zbog objavljenih fotografija na Fejsbuku: Neko pokušava da mi uništi karijeru!

Šako Polumenta doživeo je veliku neprijatnost kada se na njegovom Fejsbuk profilu pojavila fotografija polnog organa, za koji su svi pomislili da je njegov. Oni koji ga poznaju bili su šokirani jer niko od njih nije ni sanjao da će folk pevač otići toliko daleko.

Šako Polumenta u šoku zbog objavljenih fotografija na Fejsbuku: Neko pokušava da mi uništi karijeru!Ekskluzivno! Šako Polumenta i Nemanja Staletović feat Sindi - Bolje mi je, spot za novu pesmu (Video)
Posle samo pet minuta slika je uklonjena, ali i to malo vremena bilo je dovoljno da je mnogi vide. Njegovi virtuelni prijatelji ubeđeni su da je zaista u pitanju Šakov ponos, ali on tvrdi da mu je fotografija podvaljena i odbacuje da se slikao go. Polumenta ističe da mu je njegov prijatelj, koga plaća da mu vodi profil, namerno smestio.

"Administrator koga plaćam da mi uređuje profil na Fejsbuku objavio je tu fotografiju, a ja sam je, čim sam video, uklonio s profila. Sreća pa sam bio brz i promenio sam šifru. On hoće namerno da mi naudi, ali ne znam zbog čega. Osladile se čoveku pare koje uzima, a u poslednje vreme ništa nije ni radio. Uzeo sam odgovorniju osobu za to, a ovom dao otkaz. Zna se da ja nikad ne bih takvu stvar uradio, prvenstveno zbog svoje dece. Onaj ko treba da zna nešto o mom polnom organu, taj zna i nema potrebe da širim sliku okolo", rekao je Šako Polumenta i dodao da će mu nejgovi fanovi verovati.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>