Region

Svet

Milica Todorović krije novog dečka zbog bivšeg?!

Pevačica Milica Todorović otkako je okončala vezu sa bratom Saše Kovačevića, Radetom, ne krije od javnosti da bi volela da se pomire, ali i pored toga se upustila u novu vezu sa anonimnim mladićem.

Milica Todorović krije novog dečka zbog bivšeg?!



Milica je veoma diskretna kada je nova ljubav u pitanju koja traje već nekoliko meseci, jer je sigurna da bi njen bivši prekinuo svaki kontakt sa njom kada bi saznao za to, a ona to ne želi, piše Alo!.

Milica Todorović: Sa Kovačevićima sam u super odnosima!
"Milica već nekoliko meseci ima dečka koji je nepoznat javnosti, i on je redovno vozi na emisije i dolazi po nju, ali do sada nikada nije prošetao javno sa njom, osim kada izađu na neku večeru, i to sa većim društvom, kako niko ne bi posumnjao da među njima nešto ima. Prvenstveno ga krije jer on ne želi da se eksponira, a i žele da učvrste vezu, pa tek onda da o tome pričaju. Sa druge strane, Todorovićevoj prija da bude u kontaktu sa Radetom, iako među njima više nema ničega, ali joj znači kada se povremeno čuju. Ona je svesna da, ako Kovačević sazna da ona ima dečka, neće je više zvati, jer želi da ispoštuje i njega i nju i da joj dozvoli da vodi neki novi život, bez njega", ispričao je izvor blizak pevačici.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/ Facebook/Cica Mica

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>