Svet

Region

Antonio Banderas i Melani Grifit otkrili zašto se razvode

Iako su glumačke zvezde Antonio Banderas i Melani Grifit šokirali javnost kad su objavili da se razvode nakon čak osamnaest godina braka, bliski izvori tvrde da je razlaz bio očekivan.

Antonio Banderas i Melani Grifit otkrili zašto se razvodeAntonio Banderas i Melani Grifit se razvode nakon 18 godina braka!
Američki magazin US Weekly naveo je da su Antonio i Melani poslednjih godina funkcionisali samo kao prijatelji, dok njima bliski izvori otkrivaju da se ne radi o prevari, već da jednostavno više nisu bili zaljubljeni jedno u drugo.

Do razvoda za koji je zahtev predala glumica, kako se navodi, trebalo je doći još mnogo ranije, ali su ga supružnici odlagali zbog 17-godišnje ćerke. "Stela je još uvek maloletna pa će Melani tražiti alimentaciju", rekao je izvor.

Antoniu Banderasu (53) i Melani Grifit (56) ovo nije bio prvi brak. Melani iz braka sa glumcem Don Džonsonom ima ćerku, takođe glumicu Dakotu Džonson, a iz braka sa Stivom Bauerom ima sina Aleksandra Bauera. Antonio je u prvom braku bio sa glumicom Anom Lezom, ali nisu imali dece.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>