Style

Ljubav

Seka Aleksić opet očarala, pogledajte te seksi mišiće na njenim nogama?! (Foto)

Seka Aleksić objavila je na Instagramu fotografiju sa drugaricom, i iako su obe atraktivnim figurama u trenu pokupile svu pažnju muških, a primetno i ženskih očiju, nama je nešto drugo zapalo za oko...

Seka Aleksić opet očarala, pogledajte te seksi mišiće na njenim nogama?! (Foto)



Impresivno: Seka Aleksić pokazala savršeno izdefinisan biceps (Foto)
Nedavno smo se divili njenom savršeno izvajanom bicepsu kojim je izazvala lavinu pohvalnih komentara na društvenim mrežama, a sada su nekako u prvi plan dospeli Sekini izdefinisani mišići na nogama koji dodatno unose dozu seksipila u njen već formiran seksi stas, na kakav nas je navikla.

Visoke potpetice i kratka crvena haljina iz kolekcije Suzane Perić ocrtala je Sekine obline sinoć na nastupu u Inđiji, gde je zabeležila rekordnu posećenost, i ne bi tu bilo ništa čudno da se još jednom nismo uverili u pevačicinu istrajnost u zahtevnim treninzima. Iako su joj glavni aduti dosad bile obline i zavodljiva kontura peščanog sata nalik holivudskim divama svih vremena, Seka Aleksić sada sa ponosom može igrati i na kartu mišićavog i zategnutog tela koje je mnogim ženama prvi i krajnji cilj vežbanja.

Ženski deo naše redakcije joj upućuje sve pohvale!



Autor: B.B.
Foto: Instagram/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>