Region

Svet

Dženan Lončarević i Ognjen Amidžić snimili letnji hit: Očekujte neočekivano!

Jedan od najpopularnijih pevača naše scene Dženan Lončarević uskoro će publici predstaviti još jednu novu pesmu i to duet sa Ognjenom Amidžićem koji će, bez sumnje, biti veliki letnji hit!

Dženan Lončarević i Ognjen Amidžić snimili letnji hit: Očekujte neočekivano!


 
"U pitanju je muški duet, vrlo interesantna i pozitivna pesma od koje mnogo očekujemo, ali da ne otkrivamo bas sve…", kroz smeh je rekao Dženan i dodao: "Obećavam da će ljubitelji moje muzike biti vrlo zadovoljni kako pesmom, tako i spotom koji planiramo uskoro da snimimo. Očekujte neočekivano!".
 
Duetska pesma je snimljena sa popularnim voditeljem Ognjenom Amidžićem i nesumnjivo će biti i duhovita, stoga publika sa nestrpljenjem čeka njenu objavu. Inače, Dženan će otvoriti ovogodišnji, ujedno i prvi "Junfest" i njegov koncert će biti humanitarnog karaktera za ugrožene u poplavama.
 
"Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv da pevam na otvaranju ovog festivala koji će, kako sam čuo, okupiti veliki broj mojih kolega iz različitih branši. Verujem da će i ljudima prijati da se malo zabave i opuste posle svega što se poslednjih mesec dana dešavalo, a što nas je sve jako potreslo! Tim pre, što je i ovaj koncert humanitarnog karaktera i sav prihod namenjen je onima koje su ove strašne poplave najviše pogodile", objasnio je Lončarević.

Autor: B.B.
Izvor: Svet.rs
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>