Region

Svet

Maja Nikolić napušta muziku? Želi da gradi bolnice u Kuvajtu!

Maja Nikolić pored  bogate muzičke karijere, odlučila je da se oproba i u ulozi preduzimača, tako je nedavno pevačica izjavila kako je potpisala ugovor za gradnju bolnice u Kuvajtu.

Maja Nikolić napušta muziku? Želi da gradi bolnice u Kuvajtu!Maja Nikolić angažovala privatno obezbeđenje, plaši se da će joj bivši verenik povrediti decu!
Maja Nikolić napravila je prve biznis korake najavom da će dovesti svoje partnere iz Kine da kupe Kosovo. Potom je, prema sopstvenim tvrdnjama, bila posrednik između jedne ruske firme i Železnica Srbije. Kako je tada pričala, "genetski je predodređena za poslove sa železnicom“. Od tog posla nije bilo ništa, ali je to nije obeshrabrilo, pa je sada dodala još jedan biser svojoj bogatoj niski. Kako je otkrila, ona je potpisala ugovor za gradnju bolnice u Kuvajtu.

"Ja sam vrlo ozbiljna poslovna žena. Kao što sam radila u ruskoj firmi, sad isto tako radim i u nemačkoj. Potpisali smo ugovor za gradnju bolnice u Kuvajtu. To je veliki posao koji nema direktno veze sa Srbijom. Mi smo samo angažovali radnu snagu odavde", objasnila je Maja. Ona je dodala i da joj taj angažman oduzima mnogo vremena jer je menadžer projekta:  "Uredno primam platu i posao mi je na prvom mestu", rekla je Nikolićeva.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>