Region

Svet

Novak Đoković i Jelena Ristić na sedmom nebu: Beba je počela da se rita!

Gostujući u emisiji Matsa Vilandera, Novak Đoković pored standardnih pitanja o tenisu, davao je odgovore i na teme iz privatnog života, a otkrio je i kako se oseća nakon saznanja da će postati otac.

Novak Đoković i Jelena Ristić na sedmom nebu: Beba je počela da se rita!Novak Đoković lako do polufinala na Rolan Garosu! Jelena Ristić pokazala trudnički stomak! (Foto)
Novak Đoković  trenutno se nalazi u Parizu, gde se bori za jedini gred slem trofej koji mu nedostaje u karijeri, a pored standarnih pitanja o tenisu, Novak Đoković odgovarao je i na pitanja iz privatnog života i otkrio da je beba počela da pravi prve pokrete u Jelenom stomaku i da su njih dvoje počeli da joj pričaju.

"S nestrpljenjem očekujem da postanem otac. Jelenina trudnoća je veliki blagoslov. Ona je nedavno prvi put osetila bebu kako se rita i mi joj redovno pričamo jer sada već može da čuje zvukove. To je jedna potpuno nova dimenzija života", rekao je Đoković koji večeras na Rolan Garosu igra polufinalni meč sa Ernestom Gulbisom.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jelena Ristic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>