Region

Svet

Veruj u sutra: Najveće zvezde regiona snimile pesmu za poplavljene

U želji da na još jedan način pomognu stanovništvu pogođenom nedavnim poplavama poznati izvođači Srbije, Hrvatske i BIH odazvali su se pozivu autorskog para Paule i Đele Jusića Jr kako bi otpevali pesmu "Vjeruj u sutra".

Veruj u sutra: Najveće zvezde regiona snimile pesmu za poplavljene



Pesma koja je u rekordnom vremenu snimljena iako su svi pevači sudionici bili doslovno na svim stranama sveta biće predstavljena večeras u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka u 18 sati, a već sutra biće prikazan i video spot u programu CMC televizije u 19 sati.

"Ideja da udruženim snagama pomognu svima bez obzira na granice oduševila je izvođače iz sve tri regije (Jelena Rozga, Rade Šerbedžija, Kemal Monteno, Tereza Kesovija, Zdenka Kovačiček, Danijela Martinović, Giuliano, Dražen Žerić Žera, Željko Bebek, Halid Bešlić, Amira Medunjanin, Željko Samardžić, Slađana Milošević, Dado Topić, Hanka Paldum, Ivana Kovač, Đorđe David iz Generacije 5, Bane Krstić iz grupe Garavi sokak iz Vojvodine, Dinasco i Krešimir Kaštelan iz Crvene jabuke), koji su i na ovaj način još jednom pokazali humanost na delu.

Uz pesmu paralelno nastaje i video spot koji će svoju premijeru imati ove nedelje, a u njemu će se prikazivati brojevi humanitarnih telefona za svaku državu pogođenu poplavama. Đelo i Paula odrekli su se kompletnih autorskih prava, a svi izvođači izvođačkih prava u korist stradalih u poplavama.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>