Region

Svet

Suzana Mančić seksi i posle dve operacije: Sada sam kao nova!

Voditeljka Suzana Mančić često zna da se našali na svoj račun pa ponekad zna da nazove sebe "čeličnom lejdi", zbog veštačkih kukova zbog kojih je bila podvrgnuta dvema poeracijama.

Suzana Mančić seksi i posle dve operacije: Sada sam kao nova!Voditeljka koja je postala slavna zahvaljujući igri na sreću "Loto" tokom postoperativnog perioda napisala je dve knjige, a otkriva i da se više posvetila sebi i ćerkama.

Suzana Mančić dobila emisiju na Pink televiziji!
"Nije mi nimalo bilo dosadno tokom tri godine pauze, jer sam radila na sebi. Nisam dozvolila da se uljuljkam. Napisala sam knjige koje je publika odlično prihvatila, imala sam dovoljno vremena za ćerke. Mada, imala sam i dve operacije, ali sada sam kao nova, čelična sam kao Tačerova, a borim se kao lav. Zbog implantata ne mogu da prekrstim noge kao što sam to činila sa 30 godina, ali namestim se ja lepo da to bude seksi", vedro priča Suzana koja je na male ekrane vratila u ulozi voditeljke jedne muzičke emisije.

"Veoma mi prija to što sam tražena u trenutku kad sam mislila da je došlo vreme da se povučem i svoje mesto prepustim mladim snagama. U prilici sam da produžim karijeru dugu već 40 godina. Kad su me pozvali sa televizije, prestala sam da budem gladna, jer sam svesna da televizija ne trpi kilograme viška. Smršala sam nekoliko kilograma, ali sam u međuvremenu shvatila da izgled ipak nije presudan. Da je to jedino bitno, mene ne bi ni angažovali u ovoj hiperprodukciji mladih, tankih lepotica. Osmeh i lepota bitni su na prvu loptu, a jedino inteligentne voditeljke opstaju na duge staze", tvrdi voditeljka.

Suzana Mančić je često punila medijski prostor i zbog svog ljubavnog života. Od prave ljubavi, kaže, i dalje ne odustaje, ali priznaje da danas ima daleko drugačije kriterijume.

"S godinama se čovek smiri i prestane da traži idealnog partnera. Postane mu bitna sigurnost. Niko nije idealan, pa ni moj Simica, ali meni je dobar. To mi je najduža veza. Često putujemo, on dolazi kod mene i ja idem kod njega, ne merimo ko češće pakuje kofere", ispričala je na kraju voditeljka.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>