Region

Svet

Jelena Jovanović ima tumor glasnih žica!

Jelena Jovanović trenutno prolazi kroz tešku životnu dramu, nakon što su joj lekari pre dve nedelje otkrili tumor na glasnim žicama. Pevačica se od tada nalazi u teškoj depresiji, a prema rečima izvora, zatvorila se u sobu i ne želi nikoga da vidi.

Jelena Jovanović ima tumor glasnih žica!



Jelena Jovanović preživljava porodičnu dramu: Ljudi, pomozite mi da nađem deku!
Jelena Jovanović se jako uplašila tog saznanja i bolseti, a pored svih probleme, pevanje je jedini izvor prihoda, pa se zbog toga dodatno uznemirila.Tih nekoliko dana bivša farmerka nije znala šta će sa sobom od brige. Zatvorila se u sobu odbijavši da razgovara sa bilo kim, čak ni bratu nije dozvoljavala da joj se približi.

"Strašno se uplašila jer je otišla na običan pregled grla pošto je u poslednjih nekoliko meseci konstantno promukla, te nikako nije uspevala da kontroliše boju i visinu glasa. Najpre je primala injekcije i pila antibiotike jer su lekari u početku mislili da je u pitanju obična prehlada. Međutim, konstantna promuklost i bol bili su sve jači, pa se ona uputila i kod stručnjaka na jednu privatnu kliniku gde su joj rekli da ima tumor na glasnim žicama koji odmah mora da operiše. Tih dana je bila van sebe, uplašena za zdravlje i karijeru, a nije više ni sa Edinom koji joj je u svemu pružao podršku", rekao je izvor blizak pevačici za Star.

Autor: J.B.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Facebook/Jelena Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>