Svet

Region

Nikol Kidman u teškoj depresiji, pokušava da spasi brak sa još jednim detetom!

Brak Nikol Kidman i Kejt Urbana sve više zapada u krizu, a prema pisanju stranih medija, sve je izvesnije da će doći i do razvoda. Kako bi iskoristila i poslednju šansu da spasi svoju zajednicu, glumica pokušava da zatrudni.

Nikol Kidman u teškoj depresiji, pokušava da spasi brak sa još jednim detetom!Nikol Kidman i Kit Urban se razvode zbog Dženifer Lopez?
Zbog loših odnosa i čestih svađa sa svojim suprugom Kejt Urbanom,  Nikol Kidma sve više želi da rodi još jedno dete kako bi spasila brak. Iako ima dve male ćerke, glumica je ubeđena da bi rođenje još jednog deteta spojilo nju i supruga.

"Nikol ozbiljno razmišlja o bebi, a Kejt bi ovog puta želeo da dobije sina. Ona se nada da će onda češće biti kod kuće, a ne na turnejama" rekao je izvor blizak ovom paru.

Glumica je sve više u depresiji, pored problema u braku, glumica je očajna jer je njen poslednji film u kome igra glavnu ulogu "Priceza od Monaka", dobio veoma lošu kritiku:"U zadnja dva meseca oseća se kao da joj se ceo svet srušio",  dodao je prijatelj blizak glumici.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>