Region

Svet

Zorica Brunclik prelazi u političare: Bila bih odličan ministar kulture!

Zorici Brunclik je navodno pre 15 godina ponuđeno mesto u politici, i to pozicija ministra kultre, koju je ona odbila. Sada kaže da bi rado zauzela tu istu poziciju i bavila se politikom.

Zorica Brunclik prelazi u političare: Bila bih odličan ministar kulture!Zorica Brunclik otkrila da Vesnu Zmijanac voli najviše na svetu!
Sada pevačica Zorica Brunclik kaže da bi prihvatila mesto ministra i sela u ministarsku fotelju, ali pre petnaest godina, kad joj je navodno ponuđeno mesto, ona ga je odobila.

"Pristala bih, jer kada vidim ko je sve bio na mestu ministra kulture, zašto ne bih i ja. Bila bih odličan ministar", kaže Zorica kojoj je pre 15 godina ponuđeno ministarsko mesto, koje je ona odbila.

"Bavila bih se ja opet politikom, ali to nije moguće. U Srbiji nema razumevanja da je kultura dragoceni pelcer, koji treba negovati. Neće se to shvatiti ovde bar još 50 godina. Kultura je kao koren, važan za sve što se iz njega stvara, a ne list koji opada i nestaje, pa čekamo da drugi krene da pupi", dodaje pevačica.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Zorica Brunclik

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>