Region

Svet

Seka Aleksić zapalila Zagreb: Još jednom zabeležena rekordna posećenost! (Foto)

Seka Aleksić sinoć je nastupila u zagrebačkom klubu Urnebes, a s obzirom da je klub bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu "kraljice estrade", još jednom je pokazala da njeni nastupi svaki put zabeleže rekordnu posećenost.

Seka Aleksić zapalila Zagreb: Još jednom zabeležena rekordna posećenost! (Foto)



Impresivno: Seka Aleksić pokazala savršeno izdefinisan biceps (Foto)
Njen poslednji singl "Mamurna" preko noći je postao veliki hit, što je potvrđeno i na njenom sinoćnom nastupom u Zagrebu gde je zbog kraljice, kako je oslovljavaju njeni obožavaoci, vladala opšta euforija. Klub je bio krcat, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da sinoć uživaju u pesmama Seke Aleksić.

Izlaskom na scenu kraljica je izazvala ovacije u publici, a nastup je započela pesmom "Mamurna". Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, ali i iznenađena, kako je ceo klub zajedno sa njom u glas pevao novi hit. Odevena u kreaciju poznate modne kreatorke Suzane Perić, koja je naglašavala Sekine obline i zategnuto telo, popularna pevačica izgledala je veoma glamurozno i zavodljivo.



Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend "Aspirin" i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom cele večeri bio  na nogama. Na kraju, prezadovoljna Seka zahvalila se publici i obećala im da će se uskoro ponovo videti.

Ipak, za nju još uvek nema odmora,  večeras će publika u Banja Luci imati priliku da uživa u nastupu svoje omiljene pevačice, dok već sutra Seka pakuje kofere i odlazi u Dizeldorf, gde će održati još jedan u nizu svojih spektakularnih koncerata.

Autor: J.B.
Foto: Urnebes.org

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>